dj na svatbu
Zabava na svatbu
Zabava na svatbu
dj na svatbu

Laserová střelnice

Laserová střelnice je bezpečná zábava pro všechny věkové kategorie. Naučte se střílet jako na skutečné střelnici, střelbou laserovým paprskem. Můžete si vybrat několik druhů terčů nebo virtuálních cílů, na které budete střílet. Ke střelbě používáte kopie skutečných zbraní. Proto je prožitek s laserové střelnice naprosto shodní s realitou.Laserová střelnice

Také jste jako malí milovali, když do Vašeho města přijela pouť? Neodmyslitelnou součástí každé takové pouti byla střelnice, kde jste mohli vystřelit papírovou růži nebo nějakého toho plyšáka. Naše střelnice Vám tyto okamžiky připomene. Oproti klasické pouťové střelnici je však mnohem bezpečnější, střílí se totiž laserem! Na videoprojekci si můžete navolit různé typy her. Od střelby na terče jako na klasické střelnici až po střelbu na pohyblivé terče v různých prostředích. Mezi oblíbené patří hra na kovboje, hon na zvěř nebo na divoké kachny. Střelci jistě ocení i střelbu na hliněné holuby, která evokuje atmosféru skutečných střeleckých soutěží.  Za pomoci laserové pistole či pušky sestřelujete vybrané cíle. Pro děti je připravená hra rybičky, které chráníte před zlými kraby.

Laserová střelnice

 Laserová střelnice se hodí do interiéru. Potřebuje cca 25m2. Není problém jí použít i při venkovních aktivitách. Střelnici Vám přivezeme i včetně stanu.  Tato atrakce dokáže zabavit několik hráčů současně. Soutěžit mohou proti sobě i skupiny. Atrakce je tedy vhodná kromě svatby i na firemní party či teambuilding.

Laserová střelnice

Podívejte na naše DJs ZDE

Sledujte nás na Instagramu nebo Facebooku

Fotokoutek

Tarify a internet

 

« »