dj na svatbu
Zabava na svatbu
Zabava na svatbu
dj na svatbu

Fotbal pro dva s projekcí

Fotbal pro dva s projekcí

Fotbal pro dva je zábavná hra plná napětí a reálného soutěžení. Hraje se za pomoci projektoru, plátna a interaktivního fotbalového míče. Je ideální pro všechny fotbalové fanoušky. Ale záliba pro fotbal není podmínkou. Stačí mít sportovního ducha a smysl pro soutěživost.

Fotbal pro dva s projekcí

 Na zeď či plátno je promítáno hrací plátno simulující fotbalové hřiště. Jeho velikost se dá přizpůsobit velikosti podkladového povrchu. Pomocí stínů odrážíte interaktivní fotbalový hrací míč.  Snažíte zasáhnout soupeřovu branku a zároveň ubránit tu svojí. Kdo dá více gólů v určeném časovém limitu, ten vyhrál! Stíny způsobujete vlastní rukou nebo nohou, kdy odrážíte interaktivní fotbalový míč. Na rozdíl od skutečného fotbalu, se v této hře nehraje na auty. Interaktivní míč se odráží od čar, jako kdyby byly virtuálním mantinelem. Hra spíš připomíná první jednoduché počítačové hry, kdy se odrážela kulička. Zábavným aspektem je, že míč odrážíte svým skutečným sportovním výkonem. Navíc jej musíte trefit tak abyste dal protihráči gól.

Fotbal pro dva s projekcí

Fotbalové hřiště slouží spíše jako kulisa pro tuto zábavnou hru. Nemusíte nic vědět o fotbalových pravidlech nebo taktice. Proto je hra vhodná jak pro muže i ženy. Dobře se u ní pobaví i ti, které sport v jeho vrcholové podobě vůbec nezajímá.

Atrakce je vhodná na sportovní akce, dětské či rodinné dny, na oslavy narozenin nebo svatby. Turnaj mezi hráči může probíhat po celý průběh Vaší oslavy.

Fotbal pro dva s projekcí


POPTAT SLUŽBU


Lze také kombinovat s fotokoutkem, kouzelníkem nebo DJ.

Podívejte se na naše DJs ZDE

Podívejte se na svatební hry TOMBOLA nebo NOVOMANŽELSKÝ KVÍZ

Co třeba KOUZELNÍK

« »